Nyheder i Sports-web

Pay-Per-View, sponsor eller arrangørene

Live-streaming med PPV

Hos Sports-web har vi en komplet stream løsning, som også giver penge i klubkassen. Med vores platform live-tv.dk får i jeres "egen side", med billetsalg, event oplysninger og efterfølgende videoklip salg.

 

Vi har gennem de sidste 10 år lavet live-streaminger, langt de fleste med gratis adgang - som promoverings stream for forbund, unioner, klubber og virksomheder. Men der følger naturligvis også udgifter med og det er ikke alle der har økonomi eller lyst til at bruge midlerne på live tv. Jeg har derfor i lang tid, forsøgt at finde en Pay-Per-View løsning, som også økonomisk er til at arbejde med.

Platformen blev klar i efteråret 2020 og virkede fint under De Danske Boksemesterskaber samt et par mindre event hvor vi også fik testet platformen med VIP adgang.

 

  • Platformen holdes meget enkelt, så jeres brugere har nemt ved at overskue, hvordan de køber og ser jeres event. Alt pop-up, sving ind osv. er undladt på platformen. Det er helt bevist, jeg ønsker ikke at der er en masse som stresser og forvirrer brugerne.
  • billetMen platformens shop, vil brugerne genkende den måde de normalt handler på internettet. Både ved billetkøb og ved chek-out.
  • Betalingsmodulet tilpasses jeres ønsker og behov.
  • Ønsker i flere billettyper, f.eks. én dags adgang, weekend adgang eller måske et helt år, så er det både nemt og hurtigt at oprette.
  • Platformen er opbygget med bruger adgang. Dvs. brugerne opretter en konto, betaler og får herefter adgang til den del billetten tilbyder. Hvilket gør det nemt for jer at følge eller ændre brugerens tilknytning.
  • En vigtig funktion på platformen er login. Med PPV ønsker vi ikke at brugerne kan dele deres koder og derved lade flere kigge med på samme betaling. Derfor er platformen også beskyttet for flere login med samme bruger. Men ønsker brugeren at skifte fra smartphone til f.eks. computer midt i en udsendelse, kan brugerne log-af og herefter skifte og log-på igen. Glemmer brugeren at log-af vil der gå 15 min. før brugeren kan log-på igen. Men altid kun én bruger pr. betalt billet.
  • Vi gemmer altid en kopi af live udsendelsen, enten som en stor fil eller opdelte filstørrelser. Det er både en back-up men også en fil som kan sælges efterfølgende og slaget kan på samme måde som ved billetter, sælges på platformen. Salget kan laves som en adgang til at gense eller som en filoverførsel til køber.
  • Efter udsendelse kan vi trække oplysninger om hvordan vi næste gang kan lave forbedringer og dermed optimere jeres muligheder med PPV live-streaming.

 

Hvorfor vælge vores platform? Hvis i har events som kan trække 100-1000 betalende brugere. Så er det en super god og ikke mindst billig platform.

I skal vælge Sports-web fordi vi har det hele klar til jer. Platform - betaling - produktion - eftersalg og så er vi flinke og til at snakke med :-)

Ta' et kig på platformen LIVE-TV.DK

Som alle ved skal ambitioner og økonomi helst passe sammen og så skal man jo ikke bruge en kæmpe stor og dyr platform, hvis der ikke er grundlag hertil. Det betyder ikke at man så kan opleve hak og udfald af stream signalet, for det gør man ikke. Selve kanalen bliver sendt via en meget sikker og meget brugt udbyder. Grunden til at det er en billig løsning, er at vi ikke ønsker at opkræve en stor gebyr, vi ønsker at tjene pengene på vores arbejde, produktionen, det er det vi brænder for.

 

Har i brug for en PPV løsning som kan håndtere mange tusind bruger, så kan vi også hjælpe med det, men på en helt anden platform og også en anden økonomisk grundlag.