Nyheder i Sports-web

Næsten alt sport er hårdt ramt af covid-19 og vi kan formentlig ikke forvente normale tilstande foreløbigt. Men vi forventer og håber at der bliver åbnet lidt op, måske uden publikum.

Klubber, forbunde og arrangører er ramt, både økonomisk men også i det fællesskab og sociale samvær vi alle søger i sporten. Både som udøver, på tilskuerpladserne og i hjemmet. Med en langsom åbning kan live streaming derfor blive den eneste måde at nå jeres publikum på, i en periode.

Ønsker i en produktion med flere kamera, grafik, score, jeres sponsor annoncer m.m. i HD kvalitet? Jeg har flere løsninger som kan hjælpe jer, med at nå jeres publikum.

Kort før covid-19 udbruddet lancerede jeg en ny Pay-Per-View platformsløsning, specielt til mindre sportsgrene. Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor grundlaget er at arrangørene kan få overskud efter kun 125-150 betalende bruger. Med denne løsning kan i få vist jeres sport til glæde for jeres sportsfans. Kontakt mig for en adgangskode på testsiden Pay-Per-View platform.

Vi laver naturligvis også åbne live stream produktioner på SoMe eller på jeres hjemmeside.

Vi er klar når der bliver åbnet og glæder os til at komme i gang igen.

1