Nyheder i Sports-web

PPV LØSNINGER TIL DANSKE SPORTSGRENE

Tænker du på at få live streaming fra jeres næste event, men synes det bliver lidt dyrt?

PPV kan være løsningen!
Jeg har lavet en helt ny løsning, som passer til mange sportsgrene.

Færdig platform

Betaling

Videoarkiv

Køb af videoer


Kontakt mig for en demo på 29 66 77 66 eller skriv for at modtage login koden til testsiden på: https://live-streaming.dk/om/pay-per-view-losninger

 

 


 

Få kontakt til personer på den anden side af kloden.

Kunne det være fedt at koble en VIP person, kommentator eller måske en træner som sidder på den anden side af kloden, op til en live stream produktion?

Det har været muligt i lang tid med Facetime eller Skype, men det nye er at, vi nu kan gøre det uden at koble op til de nævnte serviceplatforme.

Vi har mulighed for at tage optil 7 "live personer", direkte ind i live streamingen, de behøver ingen Skype eller Facetime. Vi sender et link, og ofte kan de blot klikke på linket og de er på. På visse enheder beder systemet vedkommende om at hente et lille program og kommer herefter på. Alle kan se og tale sammen på tværs og med dig, så du kan få de nyeste nyheder. Systemet virker med opkobling til både computer og smartphone.

Kontakt for mere information


 

Viden flytter grænser!

Sports-web arbejder mest med de tekniske og visuelle streamingsløsninger ved en sports eller virksomheds event. Men vi tror også at en god samarbejdspartner skal kunne hjælpe med nye løsninger, ideer og ikke mindst være godt inde i processen op til et event.

event manager sports web

Jeg er derfor på kursus, valget faldt på IBC's kursus Event Manager, 4x2 dage på Innovationsfabrikken. Har i brug for sparring op til jeres event, er i altid velkommen til at kontakte mig.