Nyheder i Sports-web

Ribe, december 2022

Tak for et godt samarbejde

ribe december 2022

Det er med stor glæde vi i 2022 blev valgt som produktionshold for såvel nationale som internationale event.

Tak for et godt samarbejde og tak til de mange som valgte at se med. I ønskes alle en glædelig jul og med ønske om vi i det kommende år, igen kan tilbyde gode og fantastiske oplevelser.

 

 


Ca. priser på live-streaming:

Én mands produktion - 1 dag

3 HD kamera (2 still kamera, en fjernstyret kamera)

Kommentator headset

Live-streaming til SoMe platform, med embed koder til jeres hjemmeside

Standart grafik

Liveredigering

Opsætning og nedtagning

Ca. pris 7.000,- ex. moms

 

To mands produktion - 1 dag

3 HD kamera (2 still og en betjent kamera)

Kommentator headset

Live-streaming til SoMe platform, med embed koder til jeres hjemmeside

Standart grafik

Liveredigering

Opsætning og nedtagning

Ca. pris 10.500,- ex. moms

 

To mands produktion - 2 dag

4 HD kamera (3 still og en betjent kamera)

Kommentator headset

Live-streaming til SoMe platform, med embed koder til jeres hjemmeside

Standart grafik

Liveredigering

Opsætning og nedtagning

Ca. pris 18.000,- ex. moms

 

Det er de færreste produktioner der er ens, vi har derfor i tidens løb, oparbejdet et produktionssystem som kan håndtere næsten alle opgaver.

Tilkobling op til 12 enheder (kamera, computer, scoresystemer osv.), via SDI eller HDMI.

Professionel grafik Scoregrafik

Headset til kommentator

Interview mikrofon

Musik fra ekstern mixer

Lyd og video sync

Integrering af sociale medier (f.eks. Twitter eller Facebook)

Integrering af nyhedsfeed (via f.eks. Dropbox kan en redaktør opdatere nyhedsfeed live)

7 m. kamerakran

Fjernstyring af kamera op til 25 m.

Chromakey

Replay

Fler’ kanals udsendelser

Visning på hallens storskærme eller projektersystemer

Liveplatform for såvel gratis som PPV kanaler

Back-up arkivering

Distribution af efterfølgende video

Live afvikling af annoncer og videospot

 

Vi kan levere live signalet til alle server.

YouTube - Facebook - Ustream - Vimeo - RTMP server - DaCast - EB (RTMP) - HD signal til DR - Dailymotion - Zoom, Twitter, m.f.

 

Ønsker i en Pay-Per-View udsendelse har vi en speciel platform til dette, både til store som små udsendelser.

 

 


Pay-Per-View, sponsor eller arrangørene

Live-streaming med PPV

Hos Sports-web har vi en komplet stream løsning, som også giver penge i klubkassen. Med vores platform live-tv.dk får i jeres "egen side", med billetsalg, event oplysninger og efterfølgende videoklip salg.

 

Vi har gennem de sidste 10 år lavet live-streaminger, langt de fleste med gratis adgang - som promoverings stream for forbund, unioner, klubber og virksomheder. Men der følger naturligvis også udgifter med og det er ikke alle der har økonomi eller lyst til at bruge midlerne på live tv. Jeg har derfor i lang tid, forsøgt at finde en Pay-Per-View løsning, som også økonomisk er til at arbejde med.

Platformen blev klar i efteråret 2020 og virkede fint under De Danske Boksemesterskaber samt et par mindre event hvor vi også fik testet platformen med VIP adgang.

 

  • Platformen holdes meget enkelt, så jeres brugere har nemt ved at overskue, hvordan de køber og ser jeres event. Alt pop-up, sving ind osv. er undladt på platformen. Det er helt bevist, jeg ønsker ikke at der er en masse som stresser og forvirrer brugerne.
  • billetMen platformens shop, vil brugerne genkende den måde de normalt handler på internettet. Både ved billetkøb og ved chek-out.
  • Betalingsmodulet tilpasses jeres ønsker og behov.
  • Ønsker i flere billettyper, f.eks. én dags adgang, weekend adgang eller måske et helt år, så er det både nemt og hurtigt at oprette.
  • Platformen er opbygget med bruger adgang. Dvs. brugerne opretter en konto, betaler og får herefter adgang til den del billetten tilbyder. Hvilket gør det nemt for jer at følge eller ændre brugerens tilknytning.
  • En vigtig funktion på platformen er login. Med PPV ønsker vi ikke at brugerne kan dele deres koder og derved lade flere kigge med på samme betaling. Derfor er platformen også beskyttet for flere login med samme bruger. Men ønsker brugeren at skifte fra smartphone til f.eks. computer midt i en udsendelse, kan brugerne log-af og herefter skifte og log-på igen. Glemmer brugeren at log-af vil der gå 15 min. før brugeren kan log-på igen. Men altid kun én bruger pr. betalt billet.
  • Vi gemmer altid en kopi af live udsendelsen, enten som en stor fil eller opdelte filstørrelser. Det er både en back-up men også en fil som kan sælges efterfølgende og slaget kan på samme måde som ved billetter, sælges på platformen. Salget kan laves som en adgang til at gense eller som en filoverførsel til køber.
  • Efter udsendelse kan vi trække oplysninger om hvordan vi næste gang kan lave forbedringer og dermed optimere jeres muligheder med PPV live-streaming.

 

Hvorfor vælge vores platform? Hvis i har events som kan trække 100-1000 betalende brugere. Så er det en super god og ikke mindst billig platform.

I skal vælge Sports-web fordi vi har det hele klar til jer. Platform - betaling - produktion - eftersalg og så er vi flinke og til at snakke med :-)

Ta' et kig på platformen LIVE-TV.DK

Som alle ved skal ambitioner og økonomi helst passe sammen og så skal man jo ikke bruge en kæmpe stor og dyr platform, hvis der ikke er grundlag hertil. Det betyder ikke at man så kan opleve hak og udfald af stream signalet, for det gør man ikke. Selve kanalen bliver sendt via en meget sikker og meget brugt udbyder. Grunden til at det er en billig løsning, er at vi ikke ønsker at opkræve en stor gebyr, vi ønsker at tjene pengene på vores arbejde, produktionen, det er det vi brænder for.

 

Har i brug for en PPV løsning som kan håndtere mange tusind bruger, så kan vi også hjælpe med det, men på en helt anden platform og også en anden økonomisk grundlag.

 


Jeg har flere løsninger som kan tilpasses jeres behov og økonomi

 

Promoverings stream

Udsendelser på SoMe eller til en RTMP server - med embedkoder til jeres hjemmeside.

NYHED! Pay-Per-View uden risiko

Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor Sports-web streamer “næsten gratis”.

NYHED! Pay-Per-View platformsløsning

Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor grundlaget er at arrangørerne kan få overskud efter kun 125-150 betalende bruger. Læs mere om Pay-Per-View live-stream løsning.

Pay-Per-View løsning til store events

Inplayer betaling og ubegrænset antal bruger. Adgangs mulighed fra hele verden.

Jeres egen TV Kanal

Hjemmeside med foto, video og livestream. Med eller uden betalingskanal.

Andre løsninger

Jeg har gennem de sidste 10 år lavet mange forskellige løsninger, tilpasset kundens ønsker og behov.

 

Lad os tage en snak om hvordan vi kan tilpasse live-streaming til jeres behov og økonomi, kontakt Kurt Simonsen på tlf. 29 66 77 66

 


Næsten alt sport er hårdt ramt af covid-19 og vi kan formentlig ikke forvente normale tilstande foreløbigt. Men vi forventer og håber at der bliver åbnet lidt op, måske uden publikum.

Klubber, forbunde og arrangører er ramt, både økonomisk men også i det fællesskab og sociale samvær vi alle søger i sporten. Både som udøver, på tilskuerpladserne og i hjemmet. Med en langsom åbning kan live streaming derfor blive den eneste måde at nå jeres publikum på, i en periode.

Ønsker i en produktion med flere kamera, grafik, score, jeres sponsor annoncer m.m. i HD kvalitet? Jeg har flere løsninger som kan hjælpe jer, med at nå jeres publikum.

Kort før covid-19 udbruddet lancerede jeg en ny Pay-Per-View platformsløsning, specielt til mindre sportsgrene. Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor grundlaget er at arrangørene kan få overskud efter kun 125-150 betalende bruger. Med denne løsning kan i få vist jeres sport til glæde for jeres sportsfans. Kontakt mig for en adgangskode på testsiden Pay-Per-View platform.

Vi laver naturligvis også åbne live stream produktioner på SoMe eller på jeres hjemmeside.

Vi er klar når der bliver åbnet og glæder os til at komme i gang igen.

1