Nyheder i Sports-web

Jeg har flere løsninger som kan tilpasses jeres behov og økonomi

 

Promoverings stream

Udsendelser på SoMe eller til en RTMP server - med embedkoder til jeres hjemmeside.

NYHED! Pay-Per-View uden risiko

Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor Sports-web streamer “næsten gratis”.

NYHED! Pay-Per-View platformsløsning

Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor grundlaget er at arrangørerne kan få overskud efter kun 125-150 betalende bruger. Læs mere om Pay-Per-View live-stream løsning.

Pay-Per-View løsning til store events

Inplayer betaling og ubegrænset antal bruger. Adgangs mulighed fra hele verden.

Jeres egen TV Kanal

Hjemmeside med foto, video og livestream. Med eller uden betalingskanal.

Andre løsninger

Jeg har gennem de sidste 10 år lavet mange forskellige løsninger, tilpasset kundens ønsker og behov.

 

Lad os tage en snak om hvordan vi kan tilpasse live-streaming til jeres behov og økonomi, kontakt Kurt Simonsen på tlf. 29 66 77 66

 


Næsten alt sport er hårdt ramt af covid-19 og vi kan formentlig ikke forvente normale tilstande foreløbigt. Men vi forventer og håber at der bliver åbnet lidt op, måske uden publikum.

Klubber, forbunde og arrangører er ramt, både økonomisk men også i det fællesskab og sociale samvær vi alle søger i sporten. Både som udøver, på tilskuerpladserne og i hjemmet. Med en langsom åbning kan live streaming derfor blive den eneste måde at nå jeres publikum på, i en periode.

Ønsker i en produktion med flere kamera, grafik, score, jeres sponsor annoncer m.m. i HD kvalitet? Jeg har flere løsninger som kan hjælpe jer, med at nå jeres publikum.

Kort før covid-19 udbruddet lancerede jeg en ny Pay-Per-View platformsløsning, specielt til mindre sportsgrene. Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor grundlaget er at arrangørene kan få overskud efter kun 125-150 betalende bruger. Med denne løsning kan i få vist jeres sport til glæde for jeres sportsfans. Kontakt mig for en adgangskode på testsiden Pay-Per-View platform.

Vi laver naturligvis også åbne live stream produktioner på SoMe eller på jeres hjemmeside.

Vi er klar når der bliver åbnet og glæder os til at komme i gang igen.

1


 

PPV LØSNINGER TIL DANSKE SPORTSGRENE

Tænker du på at få live streaming fra jeres næste event, men synes det bliver lidt dyrt?

PPV kan være løsningen!
Jeg har lavet en helt ny løsning, som passer til mange sportsgrene.

Færdig platform

Betaling

Videoarkiv

Køb af videoer


Kontakt mig for en demo på 29 66 77 66 eller skriv for at modtage login koden til testsiden på: https://live-streaming.dk/om/pay-per-view-losninger

 

 


 

Få kontakt til personer på den anden side af kloden.

Kunne det være fedt at koble en VIP person, kommentator eller måske en træner som sidder på den anden side af kloden, op til en live stream produktion?

Det har været muligt i lang tid med Facetime eller Skype, men det nye er at, vi nu kan gøre det uden at koble op til de nævnte serviceplatforme.

Vi har mulighed for at tage optil 7 "live personer", direkte ind i live streamingen, de behøver ingen Skype eller Facetime. Vi sender et link, og ofte kan de blot klikke på linket og de er på. På visse enheder beder systemet vedkommende om at hente et lille program og kommer herefter på. Alle kan se og tale sammen på tværs og med dig, så du kan få de nyeste nyheder. Systemet virker med opkobling til både computer og smartphone.

Kontakt for mere information