Live-streaming

Når vores kære ikke kan/må komme..

Live-stream til hele familien

Når vi samarbejder, kan vi komme ud til hele familien.

kie

Vi kan ikke mødes som vi plejer, men vi kan godt vise hvad vi kan.

På rekord tid har Koldingegnens Idrætsefterskole opsat en gymnastikopvisning og den skal familien da ikke gå glip af.

 Sports-web har sammen med personalet på skolen sendt live - hjem til familien. En helt anden oplevelse, med både fordele og ulæmper. Det er naturligvis bedst at være der, men fordelen er at man kan se det igen og igen.

 


Outdoor året rundt

Live-streaming fra årets Outdoorshow

Outdoorshow blev afholdt den 27. marts i Silkeborg, gense interview fra eventet.

Kunne du tænke dig at gå outdoor, leve det frie liv og få en masse oplevelser. Så ta' et kig og se hvordan det kan gøres. Interview med folk fra alene i vildmarken, en tur til everest, outdoor biler eller se hvordan du kan tilberede mad i det fri.

Gense alle interview her

Du kan også få mere info på Facebook: Outdoorshow

OUTDOORSHOW1 


Herrer Bowling liga - BK Trekanten KIF vs LBC

Live stream fra BK Trekanten KIF søndag den 13. december fra kl. 08:30 Se gratis med!

Trekanten vs LBC

 


De Danske Mesterskaber i BOKSNING 2020

Flot mesterskab! Lindholm Bokseklub havde skabt de helt rigtige rammer for afvikling af De Danske Mesterskaber i Boksning for Elite og U19.

Der var flot teknisk Boksning over alle 3 dage. Intro røg og lys til godt musik, tætte og underholdende kampe satte gang i publikum.

Sports-web lavede streamingen på vores nye PPV kanal LIVE-TV.DK, i samarbejde med frivillige hjælpere fra klubben. Samarbejdet har været helt i top og selvom de ikke er professionelle fotografer, så er der ikke meget man kan sætte en finger på.

Fik du ikke købt live udsendelsen, er der mulighed for at købe kampvideoer, LIGE HER https://live-streaming.dk/shop/dm-boksning-2020-elite-u19

 

 

 


 

De Danske Danseskolers TV KANAL - DDDTV.DK

Vi lever i en svær tid, ikke mindst når der skal afholdes idrætsstævner. Men De Danske Danseskoler har taget udfordingen op, og har fundet løsningen så både de få publikum, dansere og familien hjemme kan følge med.

Scenen er sat, kameraene tændt, sprit og mundbind på plads og alle krav om forsamling overholdt. Med Pay-Per-View kanalen DDDTV.dk køber familien adgang til udsendelsen fra de mange stævner som afholdes rundt i landet. En fantastisk måde at nå alle med Danse lyst.

Har du ikke tid til live udsendelsen, giver vi også mulighed for at gense både nye og gamle efterfølgende.

Se mere på:

DDDTV TV KANAL logo

 


 

Twitter nyt

Facebook nyt