Nyheder i Sports-web

Få kontakt til personer på den anden side af kloden.

Kunne det være fedt at koble en VIP person, kommentator eller måske en træner som sidder på den anden side af kloden, op til en live stream produktion?

Det har været muligt i lang tid med Facetime eller Skype, men det nye er at, vi nu kan gøre det uden at koble op til de nævnte serviceplatforme.

Vi har mulighed for at tage optil 7 "live personer", direkte ind i live streamingen, de behøver ingen Skype eller Facetime. Vi sender et link, og ofte kan de blot klikke på linket og de er på. På visse enheder beder systemet vedkommende om at hente et lille program og kommer herefter på. Alle kan se og tale sammen på tværs og med dig, så du kan få de nyeste nyheder. Systemet virker med opkobling til både computer og smartphone.

Kontakt for mere information


 

Viden flytter grænser!

Sports-web arbejder mest med de tekniske og visuelle streamingsløsninger ved en sports eller virksomheds event. Men vi tror også at en god samarbejdspartner skal kunne hjælpe med nye løsninger, ideer og ikke mindst være godt inde i processen op til et event.

event manager sports web

Jeg er derfor på kursus, valget faldt på IBC's kursus Event Manager, 4x2 dage på Innovationsfabrikken. Har i brug for sparring op til jeres event, er i altid velkommen til at kontakte mig.


 

Sports-web blev grundlagt i 2010, med det formål at sende live sport, fra de mange idrætsgrene som ikke får opmærksomhed, af de traditionelle medier.
Live streaming sportVores kompetencer er:

  • Liveproduktioner fra sport og virksomheds event
  • Videoproduktioner
  • Hjemmesider
  • Fotografier


Vi producere og distribuere visuel kommunikation med den nyeste teknologi, hvor kunden er i centrum. Vi laver alt fra små én mands set-up, til større set-up med mange kamera, flot grafik, kamerakran, storskærmsvisning og fler kanals distribution.

 

For de fleste klubber og forbunde betyder prisen meget. Vi har derfor sammensat forskellige løsninger for liveproduktioner, som kan tilpasses den enkelte event.

 

sports web live

Når i vælger Sports-web som samarbejdspartner, får i adgang til at trække på vores viden og knowhow. Vi hjælper med formidling, så jeres event når længere ud.

 

Med vores sportsplatform www.live-streaming.dk og vores sociale netværk, når jeres event ud til en større gruppe mennesker med samme interesse.

 

Videoer vælter ind på fx. Facebook og andre sociale medier. Det er ikke uden grund, de bliver set.

Videoer er derfor en fantastisk måde, at få et hurtigt budskab ud på. Vi har siden 2010 lavet videoer for virksomheder, offentlige institutioner og ikke mindst sport.

  • 06 03Sportsteaser
  • Profilvideoer
  • Montagevideoer
  • Pressevideoer
  • Interview

Se vores lille udsnit her

 

Hjemmesider har de sidste 10 år udviklet sig voldsomt. Fra små tekstsider med links til store Web-shops med millionomsætning. Næsten alt er muligt på en hjemmeside. Vi har siden 2010 arbejdet med virksomhedssider og webshop. Vi følger udviklingen med løbende kursus i CMS Joomla, SEO optimering og content opbygning.

 

Et fotografi, som bliver husket, kan være guld værd. Sports-web har aftale med freelance fotograf Rohde Photography, som primært vil være aktiv i Københavns-området.

Rohde Photography har specialiseret sig i portrætter og stemningsbilleder. Billederne kan fx. indgå i en størrer koncept med streaming, pressemeddelser og videoproduktioner.

 

Kontakt indehaver, Kurt Simonsen for en snak om jeres næste event eller brugen af visuel kommunikation tlf. 29 66 77 66