Forside
 
 
Connecting people
sports web logo
 
LIVESTREAMING VIDEOPRODUKTIONER HJEMMESIDER
 

Live streaming af event

live streaming hundeudstillingVi producerer livestreaming fra sportsevent, møder og konferencer. Vi sender og liveredigere mellem flere kamera, skyder det på storskærm og fremstiller lækker grafik til udsendelsen.

Vores samarbejde med kunden, klubben eller forbund har høj prioritet, så vores fælles mål og udførsel matcher.

Vores liveplatform virker som formidling, for kommende udsendelser og stedet hvor gratis udsendelser kan genses. Pay-Per-View platformen, giver selv mindre events mulighed for at sælge sin udsendelse eller sælge en videoproduktion.

Læs meget mere om Live-streaming

 

Videoproduktioner

Udover streaming laver vi videoproduktioner til såvel sport som virksomheder. Det kan være teaser fra en live udsendelse eller videooptagelser i 4K som virksomheds profilering.

Ta' et kig rundt på hjemmesiden og bliv inspireret og kontakt mig gerne for en snak om hvordan vi kan indgå i et samarbejde om dit projekt.

Nyheder fra Sports-web

See you!

Teaser Søgaard Denmark Open 2022

 

 

LIVE CHANNEL

 


Steen Rust

Video til Ribe Undervognscenter

Ny profilvideo til Steen Rust

Skal din bil ha' en omgang?
Så ta' et kig på denne fantastiske og energifyldte mand, som har arbejdet med rustbeskyttelse og vedligholdelse af biler i mange år. Han er ikke kun god til undervognsbhanding, kabinerens, poleringer mm. men er også et fantastisk menneske at være sammen med. Se her hvem Steen Rust er.

 

 


FIGHT RACISM - CHRISTMAS BLOOD VII

Den 18. december Muay Thai stævne

Muay Thai

Hvert år afholder Copenhagen Muay Thai stævne sidste weekend før jul. Sidste år blev det ikke holdt pga. corona, hvilket også kom tæt på i år. Ledergruppen valgt derfor at afholde stævnet i egen lokaler og uden publikum for at undgå smitte.

CMT2021

Med live-streaming på YouTube kunne alle følge med fra nær og fjern. Gense udsendelsen her

 


Man bliver bare glad

Den 20. & 21. november afholdte De Danske Danseskoler DM

Standard & Latin Dans

Man kommer i godt humør når man ser dans, specielt når man ser så gode danser som deltog ved årets DM i Standard & Latin dans.

Har du lyst, er jeg sikker på der også er en plads til dig, hos en af de mange gode Danseskoler. Tjek her hvor du finder en Danseskole nær dig De Danske Danseskoler

live streaming dans

 


Tusindvis af hunde kom forbi

Den 12.-13. og 14. november afholdte Dansk Kennel Klub Nordisk og Internationalt hundeudstilling 2021

Hundeudstilling Hering Messecenter

Mange tusinde hunde og deres hundefører kom til Herning Messecenter, for at få vurderet deres hunde. De blev bedømt af de allerbedste dommere fra nær og fjern.

Fik du ikke set udsendelsen så ta' et kig og gense udsendelserne på Dansk Kennel Klub's YouTube Kanal

hundeudstilling 2021