Videoproduktioner

Vi laver videoproduktioner til såvel sport som virksomheder. Det kan være teaser fra en live udsendelse eller videooptagelser i 4K som virksomheds profilering.

Ta' et kig rundt på hjemmesiden og bliv inspireret og kontakt mig gerne for en snak om hvordan vi kan indgå i et samarbejde om dit projekt.

Image

Live-streaming af event

Vi producerer livestreaming fra sportsevent, møder og konferencer. Vi sender og liveredigere mellem flere kamera, skyder det på storskærm og fremstiller lækker grafik til udsendelsen.

Vores samarbejde med kunden, klubben eller forbund har høj prioritet, så vores fælles mål og udførsel matcher.

Vores liveplatform virker som formidling, for kommende udsendelser og stedet hvor gratis udsendelser kan genses. Pay-Per-View platformen, giver selv mindre events mulighed for at sælge sin udsendelse eller sælge en videoproduktion.

Hjemmesider

Hjemmesider har udviklet sig voldsomt. Fra små tekstsider med links, til store Web-shops med millionomsætning. Næsten alt er muligt på en hjemmeside og er dit udstillingsvindue. Det er derfor vigtigt at den både er indbydende men også bringer kunderne ind til et salg, oplevelse, vigtige informationer og m.m.

Vi hjælper med både foto og videoer til din nye hjemmeside.

Vi har siden 2010 arbejdet med virksomhedssider, sportssider og webshop.

Kontakt os på tlf. 29 66 77 66 eller send en besked herunder

udfyld felt
udfyld felt
udfyld felt
udfyld felt