Videoer

sports web logo

Med materiale fra div. live-streaminger har vi sammensat denne lille profilvideo for De Danske Danseskoler. Videoen bruges på de sociale medier, på Facebook header og på DDDtv.dk

 

 


 

Bowlingspilleren Mai Ginge Jensen er en af verdens bedste når keglerne skal væltes. Optagelserne er lavet i Koldinghallernes Bowling Center med 1/2 kamerakran på hjul.

 

 


 

Hvert år afholder DDU, Dansk Dart Union, Danmarks største dartstævne. Denmark Open kan bryste sig med deltagelse af de absolutte bedste dartspillere under BDO. Har du ikke været til Dart i nu, er Denmark Open et godt forslag, hvor muligheden byder sig den 3. til 5. maj 2019.

 

 


Et godt tilbud kan nemt forsvinde i mængden af reklamer, vi får gennem De Sociale Medier. Ved at holde reklamevideoen kort og klart, når vi ud til forbrugerne.

 

 


 

Det kan ofte være en god idé at tilføje undertekster hvis videoen skal på Facebook. Mange videoer bliver set, men ikke altid afspillet. Du kan derfor skærpe opmærksomheden ved at sætte undertekster på. Se denne lille video, slå undertekster til.

 
Twitter nyt

Facebook nyt